– Noe av det drøyeste som er blitt vist på norsk tv

Johannes Magnussen (24) fra Melbu har ett mål med deltakelsen i Paradise Hotel. Høstens sesong har fått massiv medieomtale, etter svært eksplisitte sexscener.

– Jeg personlig forstår godt at noen folk reagerer, sier den 23 år gamle vesterålingen, som er lokalpatriot på sin hals.

Allerede før han kom inn på Paradise Hotel, var Johannes Magnussen klar på hva målet er:

– Å sette Melbu på kartet. Det er målet. Jeg hadde i forrige episode tatt på drakten til Melbu Idrettslag (MIL), og det var ikke tilfeldig valgt, for å si det sånn, sier han.

Nå er det semifinale-uke i realityshowet. Onsdag er det to uker til tv-seerne får vite om det er Johannes som stikker av med seieren i Paradise Hotel. Da har han i så fall oppnådd målet med å bli den første Paradise-vinneren fra Melbu.

– Jeg kan ikke røpe noe nå, da blir jeg upopulær, humrer han.

– Alt man kan drømme om

Han smurte godt på i introduksjonen av seg selv, før deltakerne sjekket inn på Paradise Hotel.

– Ja, jeg dro på noe så jævlig i de intervjuene. Sa at jeg aldri hadde sjekka opp ei dame, og var litt stjerne og sa at jeg skulle ta hånd om hele sesongen, sier Johannes.

Magnussen opplevde en veritabel telefonstorm dagen hans deltakelse ble kjent.

– Lokalavisen fikk ikke tak i meg, for jeg var tenkt å kjøre en litt mer ydmyk variant der. Tittelen ble «Har vært rockestjerne på Melbu i 23 år, nå skal han ta over Mexico», ler Johannes, som fikk en del negativt lada tilbakemeldinger i starten.

– Det var mest for å skape litt blest at jeg kjørte litt hardt på i intervjuene. Senere har tilbakemeldingene vært bare positive. Når folk har fått se meg på tv, så ser de at jeg egentlig er en ganske ok fyr, sier han.

Opplevelsen generelt i reality-konseptet sier han har vært veldig positiv.

– Det er egentlig alt man kan drømme om, det er 30 grader og et spennende spill som man ellers aldri ville hatt mulighet til, sier han.

– Gikk ut i hundre og økte på

Johannes kunne blitt «Mr. Paradise», men i poledance-konkurransen fikk han litt overtenning. Han feilberegnet kraft og lengde, og endte med å slenge skjorta rett i ansiktet på dommeren.

– Even, en av mine beste kompiser var dommer, og hadde nærmest sagt at han hadde lyst at jeg skulle vinne, fordi han hadde lyst til å gi meg tittelen. Jeg hadde litt over middels lyst på tittelen selv, gikk ut i hundre også økte jeg på etter hvert og fikk fullstendig overtenning, sier han.

I starten gikk altså alt som det skulle, men slutten ble et sjokk.

– Da jeg skulle ta av skjorta mi, var det sånn at i mitt hode skulle jeg legge den fint over Bettina eller dommerbordet. Jeg sto i 20 sekunder og pakka den som en ball, og da ble det grei fart på den siden jeg bare sto en meter unna, sier Johannes.

Bettina Buchanan fikk en av knappene like ved siden av øyet. Det gikk heldigvis bra med henne.

– Men det var ikke den beste søknaden hvis man ville bli Mr Paradise, medgir Johannes, som si er det er lett å bli revet med, under de rette omstendighetene.

Mye omtalt sex

27-åringen Maria Moen Nordli skapte store overskrifter da hun fikk oralsex fra Alexsander Elinoff.

– Det har vært helt ekstremt i år, man har vist alt, i fullt dagslys. Programmet vises ikke på TV3 nå, når man ser hvordan det har vært, er det kanskje like greit. Det har ikke vært lagt skjul på noe, og har vært noe sex fra start til slutt i flere episoder, sier Johannes.

– Personlig skjønner jeg at det skaper reaksjoner, og at det noen ganger nesten er som å se på porno. Det må være noe av det drøyeste som er vist innenfor norsk tv. At det både er unge og eldre som reagerer litt på det, synes jeg er forståelig, sier han

– Er du den eneste som ikke har hatt sex på Paradise hotel?

– Nei, til nå har jeg ikke hatt det, nei. Jeg tenker at jeg har lyst til at de hjemme skal kunne se på også, at det skal gå an for dem å se, for å si det sånn, sier Johannes, som liker å by på seg selv ellers.

Sånt sett er han ikke fremmed for tanken.

– Men jeg tar hensyn. Det er noen ting der jeg tenker jeg kan by veldig på meg selv, og noen ting som jeg luker litt ut, sier han.

undefined

Camilla Ileby er blant damene Johannes har tettest bånd med, mest på et vennskapelig plan. Han beskriver det som trygt å ha støtte.

– Det er uansett ikke dumt å komme overens noen jenter. Når alt kommer til alt så er det jentene som bringer deg videre og ikke gutta, sier Johannes, som ikke kan huske å ha sjekket opp jenter, men at det har sammenheng med hans personlighet litt «laid back» og tilbaketrukken type.